Sinds de komst van de eerste computermuis, is dit product een veelbesproken onderwerp. Met de komst van de muis, kwamen ook de lichamelijke klachten door het (verkeerd) werken hiermee. De muisarm werd een begrip…
Wij hebben een aantal ergonomische muizen voor u geselecteerd, die de spierspanning in armen en handen kunnen verlagen en hiermee ook de kans op pijnklachten. Twijfelt u over wat de beste muis is voor u of staat uw voorkeur er niet bij, neem dan eerst even contact met ons op, we helpen u graag verder.

 

Contour RollerMouse Free3
Contour RollerMouse Free3

De Contour Rollermouse Free3 is de nieuwste en snelste rollermouse en met twee handen te bedienen. Snel navigeren en dicht bij je toetsenbord blijven.

 313,39 361,79 incl. btw Opties selecteren
Minicute SRM VS4 Muis Links
Minicute SRM VS4 Muis Links

De Minicute SRM VS4 Muis Links is een ergonomische verticale lasergestuurde muis met vier bedieningsknoppen. Door de verticale ergonomische grijpstand (ook wel handshake stand genoemd), wordt de spierspanning in de arm, hand en pols verminderd en kunnen de vingers ontspannen de knoppen bedienen. Deze muis (linkshandig) is zowel bedraad (USB) als draadloos te verkrijgen.  

 71,39 95,59 incl. btw Opties selecteren
Minicute SRM VS4 Muis Rechts
Minicute SRM VS4 Muis Rechts

De Minicute SRM VS4 Muis Rechts is een ergonomische verticale lasergestuurde muis met vier bedieningsknoppen. Door de verticale ergonomische grijpstand (ook wel handshake stand genoemd), wordt de spierspanning in de arm, hand en pols verminderd en kunnen de vingers ontspannen de knoppen bedienen. Deze muis (rechtshandig) is zowel bedraad (USB) als draadloos te verkrijgen.  

 71,39 95,59 incl. btw Opties selecteren
Unimouse Contour Links
Unimouse Contour Links

De Unimouse Contour links is een unieke ergonomische muis. Optimale ondersteuning door de verstelbare hellingshoek en het uniek duimplateau maakt muizen ergonomisch en comfortabel. Met 7 knoppen.

 

 107,69 131,89 incl. btw Opties selecteren
Unimouse Contour Rechts
Unimouse Contour Rechts

De Unimouse Contour rechts is een unieke ergonomische muis. Optimale ondersteuning door de verstelbare hellingshoek en het uniek duimplateau maakt muizen ergonomisch en comfortabel. Met 7 knoppen.

 107,69 131,89 incl. btw Opties selecteren
HandshoeMouse
HandshoeMouse

De HandshoeMouse is een wetenschappelijk onderbouwde muis ter voorkoming van teveel belasting. Gebaseerd op natuurlijke vormen
Deze muis is zowel als rechtshandige en linkshandige versie te verkrijgen en in verschillende grootte maten

 

 131,89 168,19 incl. btw Opties selecteren
Newtral 2 Gripless Muis Large Rechts
Newtral 2 Gripless Muis Large Rechts

De Newtral 2 Gripless Large ergonomische muis is de nieuwste generatie ergonomische muizen. Precisie, verlaagde spierspanning en ergonomie komen samen in één muis. De rechter hand rust, zonder spanning, op een zadel, de pols recht blijft, de vingers klikken ontspannen naar beneden en er ontstaat geen spanning tussen pink en duim vanwege het Gripless Design.  

 107,69 119,79 incl. btw Opties selecteren
Newtral 3 Gripless Muis Medium Links
Newtral 3 Gripless Muis Medium Links

De Newtral 3 Gripless Muis Medium Links is de nieuwste generatie ergonomische muis. Precisie, verlaagde spierspanning en ergonomie komen samen in één muis. De linker hand rust, zonder spanning, op een zadel, de pols recht blijft, de vingers klikken ontspannen naar beneden en er ontstaat geen spanning tussen pink en duim vanwege het Gripless Design. Draadloos.  

 131,89 incl. btw Opties selecteren
Newtral 3 Gripless Muis Medium Rechts
Newtral 3 Gripless Muis Medium Rechts

De Newtral 3 Gripless Muis Medium Rechts is de nieuwste generatie ergonomische muis. Precisie, verlaagde spierspanning en ergonomie komen samen in één muis. De rechter hand rust, zonder spanning, op een zadel, de pols recht blijft, de vingers klikken ontspannen naar beneden en er ontstaat geen spanning tussen pink en duim vanwege het Gripless Design.  

 107,69 119,79 incl. btw Opties selecteren
Minicute SRM verticale muis EZ VS5 Rechts
Minicute SRM verticale muis EZ VS5 Rechts

De Minicute SRM (Stress Relieving Mouse) EZ VS5 is een ergonomische verticale lasergestuurde muis met zes bedieningsknoppen.
Door de verticale ergonomische grijpstand (ook wel handshake stand genoemd), wordt de spierspanning in de arm, hand en pols verminderd en kunnen de vingers ontspannen de knoppen bedienen.

 107,69 119,79 incl. btw Opties selecteren
Wacom Intuos Pro Pen & Touch
Wacom Intuos Pro Pen & Touch

De Wacom Intuos Pro Pen & Touch combineert multi-touch functionaliteit en pen-tablettechnologie in één apparaat. Hierdoor ontstaat een nieuwe en intuïtieve manier van werken met uw computer. U gebruikt de pen voor het precieze werk aan foto’s, schetsen, tekenen en digitaal kleuren met natuurlijk comfort, precisie en het gevoel van traditionele penselen en pennen. Met uw vingers kunt u zowel klikken als scrollen. De vier programmeerbare ExpressKeys op het tablet zelf, maken het mogelijk om snel en gemakkelijk verschillende functies te gebruiken. Zowel geschikt voor grafische programma’s als voor standaard Windows toepassingen. De Wacom Intuos Pro Pen & Touch is zowel rechts- als linkshandig te gebruiken.  

 268,62 incl. btw Verder lezen