Bestellen

Standaardartikelen kunnen eenvoudig via de webshop besteld worden, waarbij u bij bepaalde artikelen ook kunt kiezen uit diverse uitvoeringen.
Artikelen die voor u op maat gemaakt worden, kunnen, zoals u zult begrijpen, niet besteld kunnen worden via de shop. Dit staat dan duidelijk vermeld bij het betreffende product. Wij vragen u bij deze maatwerkproducten om uw gegevens op het formulier in te vullen en naar ons te versturen. In dit formulier kunt u ook een voorkeursdatum en -tijd aangeven waarop wij u het beste kunnen bellen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken. De productie van een maatwerkproduct wordt altijd vooraf gegaan door een persoonlijke meting.

Betalingsmogelijkheden

Nadat u uw bestelling hebt afgerond, ontvangt u van ons automatisch de factuur. Zodra deze voldaan is, wordt uw verzending verstuurd.
Voor zakelijke orders bestaat ook de mogelijkheid om, na akkoordbevinding, op rekening te bestellen.

Verzendkosten

Bij bestellingen tot € 150,- rekenen wij € 7,25 verzendkosten.
Wij brengen binnen Nederland geen verzendkosten in rekening bij bestellingen met een waarde die hoger is dan € 150,-.

Bezorgen

Zodra u een bestelling bij ons geplaatst hebt en de order is verwerkt, krijgt u van ons bericht over de te verwachten levertijd. Indien het om een pakketbezorging gaat, krijgt u bovendien een Track&Trace nummer zodat u zelf uw zending kunt volgen.

Retourneren

Voldoet uw bestelling onverhoopt niet aan uw wensen, stuur dan een mail naar info@werkplekverbeteraar.nl en omschrijf duidelijk uw bezwaren. Wij nemen vervolgens contact met u op om te kijken of we u een andere oplossing kunnen bieden. Mocht dit niet lukken, dan zullen wij u het aankoopbedrag retourneren.

Leveringsvoorwaarden

Op al onze bestellingen zijn de leveringsvoorwaarden van Werkplekverbeteraar.nl van toepassing.
Download hier de pdf met onze voorwaarden.