NOHrD fitnessapparaten kunnen zowel thuis als op kantoor gebruikt worden. De houten apparaten staan mooi en zijn ergonomisch verantwoord in gebruik.

Eau-Me (water)balansbord (by NOHrD)
Eau-Me (water)balansbord (by NOHrD)

Met dit prachtig vormgegeven Eau-me balansbord van NOHrD werkt u thuis, op kantoor of in de fitness studio een complete training af.

 

 299,00 349,00 incl. btw Opties selecteren
NOHrD Bike – Indoorfiets
NOHrD Bike – Indoorfiets

De houten indoorfiets NOHrD Bike is een complete hometrainer. Een aanwinst voor uw fitnessruimte, kantoor of thuiswerkplek.  

 2.495,00 3.295,00 incl. btw Opties selecteren
Slimbeam van hout (by NOHrD)
Slimbeam van hout (by NOHrD)

De Slimbeam is de ideale pulley workout (tot max 120 kg). Houtsoorten: Natural/Essen, Club Sport/Gebeitst Essen, Natural Oak/Eiken, Cherry/Kersen en Walnut/Walnoten. Diverse accessoires en bevestigingsmaterialen leverbaar.

 

 

 1.650,00 1.850,00 incl. btw Opties selecteren
NOHrD WaterGrinder
NOHrD WaterGrinder

De WaterGrinder is ideaal om je bovenlijf te trainen. Houtsoorten: Natural/Essen, Club Sport/Gebeitst Essen, Natural Oak/Eiken, Cherry/Kersen en Walnut/Walnoten.

 

 

 1.499,00 1.899,00 incl. btw Opties selecteren
TriaTrainer (NOHrD)
TriaTrainer (NOHrD)

Klein, compact en in 3 verschillende standen te zetten voor verschillende workouts: de TriaTrainer van NOHrD. Een sieraad op de werkplek of thuiskantoor. Leverbaar in diverse houtsoorten en naar keuze met kunstleer of echt leer.

 395,00 695,00 incl. btw Opties selecteren
NOHrD Haptikball
NOHrD Haptikball

Eenvoudig en snel trainen of spelen op de werkplek en op je thuiskantoor met de Haptikball. Leverbaar in 4 formaten / gewichten. Echt runderleer en hout met ijzergranulaat voor het gewicht.

 39,00 59,00 incl. btw Opties selecteren
NOHrD Swing Bell
NOHrD Swing Bell

Eenvoudig en snel trainen op de werkplek en op je thuiskantoor met de sierlijke Swing Bell van NOHrD. Leverbaar in diverse houtsoorten en gewichten. Leverbaar in 1, 2, 4, 6 en 8 kg. Prijs per stuk.

 44,00 89,00 incl. btw Opties selecteren
Swing Bell Board (NOHrD)
Swing Bell Board (NOHrD)

Eenvoudig en snel trainen op de werkplek en op je thuiskantoor met het sierlijke Swing Bell Board van NOHrD. Echt hout en leer. Leverbaar in Small met met Swing Bell sets van 1, 2, 4 en 6 kg en Large met Swing Bell sets in 2, 4, 6 en 8 kg. Houtsoorten: Natural/Essen, Club Sport/Gebeitst Essen, Natural Oak/Eiken, Cherry/Kersen en Walnut/Walnoten.

 395,00 649,00 incl. btw Opties selecteren
Swing Bell Toren (NOHrD)
Swing Bell Toren (NOHrD)

Eenvoudig en snel trainen op de werkplek en op je thuiskantoor met de sierlijke Swing Bell Toren van NOHrD. Echt hout en leer. Leverbaar in Small met met Swing Bell sets van 1, 2, 4 en 6 kg en Large met Swing Bell sets in 2, 4, 6 en 8 kg. Houtsoorten: Natural/Essen, Club Sport/Gebeitst Essen, Natural Oak/Eiken, Cherry/Kersen en Walnut/Walnoten. Inclusief oefeningen.

 495,00 749,00 incl. btw Opties selecteren
WaterGrinder – extra zitje (NOHrD)
WaterGrinder – extra zitje (NOHrD)

Een extra zitje op de WaterGrinder. Houtsoorten: Natural/Essen, Club Sport/Gebeitst Essen, Natural Oak/Eiken, Cherry/Kersen en Walnut/Walnoten.

 150,00 250,00 incl. btw Opties selecteren