Werkplekverbeteraar

Werkplekverbeteraar zoekt voor u altijd naar een passende oplossing!

Werkplekverbeteraar.nl is de webshop van Werkplekaanpassingen.

Postbus 227
2920 AE Krimpen aan den IJssel
0180 – 51 47 82
info@werkplekverbeteraar.nl

IBAN NL04 INGB 066 2560582
KvK Rotterdam 24377006

BTW NL001637500B74

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Zo blijft u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. U krijgt altijd als eerste onze aanbiedingen.

 
* Verplicht


Bestellen

Standaardartikelen kunnen eenvoudig via de webshop besteld worden. Vaak kunt u bij bepaalde artikelen ook nog eens kiezen uit diverse uitvoeringen.
Artikelen die voor u op maat gemaakt worden, kunnen, zoals u zult begrijpen, niet besteld worden via de shop. Dit staat dan duidelijk vermeld bij het betreffende product. Wij vragen u bij deze maatwerkproducten om uw gegevens op het formulier in te vullen en naar ons te versturen. In dit formulier kunt u ook een voorkeursdatum en -tijd aangeven waarop wij u het beste kunnen bellen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken. De productie van een maatwerkproduct wordt altijd vooraf gegaan door een persoonlijke meting.

Ons aanbod in deze winkel is nooit compleet. Bent u op zoek naar een product maar kunt u het hier niet vinden? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op! Maatwerk is voor iedereen anders en daarom is het niet altijd mogelijk om alles te laten zien.

Betalingsmogelijkheden

Nadat u uw bestelling hebt afgerond, ontvangt u van ons automatisch de factuur. Zodra deze voldaan is, wordt uw verzending verstuurd.
Voor zakelijke orders bestaat ook de mogelijkheid om, na akkoordbevinding, op rekening te bestellen.

Bezorgen

Zodra u een bestelling bij ons geplaatst hebt en de order is verwerkt, krijgt u van ons bericht over de te verwachten levertijd. Indien het om een pakketbezorging gaat, krijgt u bovendien een Track&Trace nummer zodat u zelf uw zending kunt volgen.

Verzendkosten

Bij bestellingen tot € 150,- rekenen wij € 7,25 verzendkosten.
Wij brengen binnen Nederland geen verzendkosten in rekening bij bestellingen met een waarde die hoger is dan € 150,-. Verzending buiten Nederland op aanvraag.

Retourneren

Voldoet uw bestelling onverhoopt niet aan uw wensen, stuur dan een mail naar info@werkplekverbeteraar.nl en omschrijf duidelijk uw bezwaren. Wij nemen vervolgens contact met u op om te kijken of we u een andere oplossing kunnen bieden. Mocht dit niet lukken, dan zullen wij u het aankoopbedrag retourneren.

Leveringsvoorwaarden

Op al onze bestellingen zijn de leveringsvoorwaarden van Werkplekverbeteraar.nl van toepassing.
Download hier de pdf met onze voorwaarden.

Privacy

Download hier onze Privacy verklaring.